Firmajulegaver gjort let

Det har ikke altid været sjovt for de danske virksomheder at skulle finde årets julegaver til de ansatte. Faktisk har det indtil for ikke mange år siden været en temmelig omfattende og sur pligt. Det skal ses i lyset af, at dine medarbejdere ikke synes det er synderligt betagende med en gemen gavekurv, ligesom du som administrativ medarbejder kan have svært ved at finde en gave, som passer til de mange forskellige personligheder, der typisk er i en virksomhed. For det er trods alt svært at finde en ting, som passer til både en ung mand på 24 år og en ældre kvinde på 59 år. Men bare rolig, det er heldigvis blevet nemmere. Meget nemmere!       

En gaveshop har noget for alle

Når du næste gang skal finde julegaver til medarbejdere og evt. interessenter af virksomheden, kan det klares ved at oprette en gaveshop!

Men hvad er en gaveshop egentligt? Forestil dig blot en webshop kun for dine ansatte. De ansatte får deres eget login, hvormed de kan tilgå denne gaveshop. Her ser de et stort udvalg af varer, som er afgrænset ud fra det budget, du har sat per ansat.

På samme måde som i en traditionel webshop, kan dine ansatte nu klikke rundt og læse mere om de enkelte varer eller browse i kategorier. Dermed er de ikke tvunget til at modtage en gave, som er sådan en lidt lunken oplevelse, men kan i stedet vælge den helt rette ting!

Som en bonus er det værd at bemærke, at selvom du sætter et budget på f.eks. 600 kroner per medarbejder, så kan medarbejderen faktisk i flere tilfælde se gaver, der overstiger denne pris i butikken! Det skyldes, at en gaveshop tit kan holde priserne lavere end butikken, da de ikke har samme udgifter til personale, fysiske lokaler etc. Det kommer i sidste ende dig og dine ansatte til gode.

Som prikken over I’et får din gaveshop også indarbejdet dit firmalogo, så hele oplevelsen føles meget målrettet og personlig for dine ansatte. Det sikrer god julestemning i virksomheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *