Belgierne er stærke på lingeri

Smuk pige i PrimaDonna Swim

De fleste forbinder Belgien med øl (og det er de også gode til). Lidt færre er vidende om, at pommes frites faktisk er en belgisk opfindelse og ikke en fransk. Og endnu færre ved, at to af de mest kendte, populære og elskede mærker inden for lingeri kommer fra samme designer og producent i Belgien: Van de Velde. Det navn ringer nok ikke en klokke hos dig – men mon ikke de to mærker gør?

PrimaDonna Lingeri og Swim

Prima Donna betyder noget a la “Førsteklasses kvinde” – og der er en fin sammenhæng mellem det navn og den serie af lingeri, undertøj, trusser, BH’er og badetøj, der bærer navnet PrimaDonna.

Det er nemlig designet til rigtige kvinder – her defineret som kvinder, der ikke til forveksling ligner en spejderdreng på 12 år i korte bukser. Vi taler kurver her! Ikke overvægt – men kurver og barm.

Og det er jo reelt, hvad flertallet af især Skandinaviens smukke piger er: Form og figur (heldigvis da). Se blot de lidt mere professionelle af slagsen her.

Ikke mindst en barm af en vis størrelse kan være problematisk for en kvinde, og selv den mindste fejltilpasning af BH’en kan give skulder og rygproblemer.

Det kan du læse meget mere om hos den førende forhandler af PrimaDonna Lingeri i Danmark.

Som allerede nævnt er det ikke kun PrimaDonna, der kommer fra det belgiske firma. Det er også det mærke, der måske er mest elsket af danske piger (og deres partnere):

Marie Jo lingeri og Swim

Hvis du er mand, og du har spurgt din udkårne om lingeri, er det ret sikkert, at hun har ønsket sig Marie Jo!

Det har hun, fordi Marie Jo er så helt ualmindeligt lækkert lavet i alle detaljer – lige fra valg af materialer over snit og design til selve forarbejdningen.

Man kan ikke sige, at Marie Jo er lavet specielt til voluminøse piger – men faktisk har de nogle pænt store størrelser til kvinder med hofter og barm.

Nu nærmer vi os jo badesæsonen – hvad enten den skal foregå på danske strande eller i sydens sol og varme. Og mon ikke de fleste piger gerne vil dyrke strandlivet eller hyggen ved poolen i nyt og lækkert badetøj?

Uanset om man er til bikinier eller badedragter, er man godt hjulpet med den helt nye kollektion for 2019: Marie Jo Swim.

Hvor er det bedst at købe undertøj og badetøj?

Det svar afhænger naturligvis en del af dine præferencer. Men hvis du er, som de fleste er det, foretrækker du sikkert at handle på nettet, når det er muligt. Og netop på området med lingeri, badetøj og andre lettere gevandter, er der virkeligt gode muligheder!

Personligt foretrækker vi at handle der, hvor der er gode anbefalinger, det rigtige udvalg og de rigtige priser – ikke mindst.

Gode lingeributikker

Vi kan især lide disse to butikker, der begge opfylder alle kriterier:

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *